Udvikling og uddannelse hos Recover

Hos Recover går vi meget op i vores medarbejderes trivsel og udvikling.

Da der ikke findes nogen direkte uddannelse til vores jobs som f.eks. sanitør og fugttekniker, er det vores fornemmeste opgave at sikre, at vores medarbejdere er godt klædt på til deres hverdag.

Det gør vi gennem udvikling og uddannelse - både internt med egne uddannelser skræddersyet til vores medarbejdere og de specifikke opgaver, samt eksterne kurser til mere generel læring. 

Du kan læse mere om nogle af de uddannelser, vi tilbyder vores medarbejdere herunder:

Uddannelsesmulighederne hos Recover

Hos Recover er man selv herre over, hvor langt man vil nå med sin karriere. Michael, som er én af vores fugtteknikere, er selv med til at bestemme, hvordan hans hverdag skal se ud. Selvom nogle kurser er obligatoriske, så har han også en frihed til selv at strukturere sin karriere hos Recover.

Michael mener også, at uddannelsen gavner begge parter:

"Jeg synes, det er gavnligt at lære noget nyt, og det kan også komme firmaet til gode, at medarbejderne lærer noget nyt."

Introkurser

Marco er en af vores nyansatte fugtteknikere. For ham har det betydet meget, at vi har lavet et godt introforløb til ham.
Nogle uger efter han blev ansat kom han også på et fugttekniker-kursus, hvor han lærte alle de nye teknikker indenfor sit felt:

"Det er ikke alle firmaer, der tilbyder udvikling på denne måde. Det er meget relevant for mit arbejde, og det gør både mit, men også Recovers arbejde nemmere. Det er fedt at mærke , at Recover er villige til at gøre én bedre igennem uddannelse. Det har jeg ikke set før i det omfang."

E-learning

Til dagligt sidder Signe og er med til at udvikle vores interne digitale uddannelser. Hun har været med til at starte E-learning op hos Recover og ser klare fordele ved det:

"Vi bruger E-learning til at udvikle og uddanne vores medarbejdere hos Recover. Det er alle lige fra mine fantastiske kollegaer ude i driften, der lærer omkring forsikringskendskab og sikkerhed til mine kollegaer i backoffice, der øger deres kompetencer indenfor deres IT-programmer"

Fordi vores dage i Recover er omskiftelige, så mener Signe også, at e-learning er det perfekte format til vores medarbejdere:

"Alle mine kollegaer arbejder med frihed under ansvar, det vil sige, at de planlægger deres egen dag i store træk. Og det gør de også mht. deres uddannelse, og derfor er e-learning et perfekt redskab hos Recover."

Fugtuddannelse

Medarbejder

For vores fugttekniker, Kent, er det vigtigt, at der er mulighed for udvikling:

"Udviklingsmæssigt er det et spørgsmål om, hvad man vil. Trives man godt der, hvor man er, så er det jo det. Men hvis man gerne vil videre, så der er også mulighed for det. Så det er altid op til én selv, hvad man vil."

Selvom Kent er ret erfaren som fugttekniker, så ser han altid muligheder i at lære noget nyt på vores interne fugtkurser:

"Hvis man har arbejdet med fugt i mange år, ligger der en del på rygraden, men man får også ny viden, da det ikke er alt man ved. Det er jo en læringsproces hele vejen igennem. Meget af det er også learning-by-doing, så man skal også hele tiden prøve tingene af. Det kan være en teknik, man ikke lige havde set før, men så bliver man det klogere."

Fugtuddannelse

Underviser

Daniel, der tidligere har arbejdet som fugttekniker hos Recover, er nu blevet én af vores interne undervisere til netop fugt. Han er selv med til at strukturere vores interne fugtuddannelse:

"Vores interne uddannelser er baseret på de input, vi får fra vores deltagere. Vi reviderer hele tiden uddannelserne, så de er tilpasset, hvad der rører sig på markedet, og hvad medarbejderne gerne vil have ud af uddannelserne for at maksimere det udbytte, de får af dem."

Udover at bruge uddannelserne til læring og udvikling, bruger Daniel dem også til at noget helt andet:

"Vi bruger også uddannelser til at spotte talenter - for de kommer til udtryk! Vi har folk, som ikke rigtigt beskæftiger sig med fugt, men som svarer rigtigt på 9/10 spørgsmål til eksamen. Så kan vi som virksomhed spotte, hvem der kunne være en kommende fugttekniker"

Teamlederuddannelse

Hos Recover går vi op i, at vores medarbejdere laver det, de er bedst til. Vi arbejder derfor hen imod, at give medarbejderen de opgaver, man trives bedst i. Det kan vores teamleder, Maria-Louise, skrive under på:

"Bare fordi man har en titel som teamleder, er det sjældent de samme arbejdsopgaver, man har som de andre teamledere."

Maria-Louise sætter også stor pris på, at man bruger tid og penge på at uddanne medarbejderne:

"Det at Recover tilbyder en teamlederuddannelse betyder for mig, at man føler sig set og værdsat; at der bliver brugt tid, penge og energi på at uddanne personalet. Det er kun med til at udvikle os."


Projektlederuddannelse

Hos Recover uddanner vi vores ledere, så de kan strukturere den bedste hverdag for de medarbejdere, de har ansvar for.

Vores projektleder, Dorthe, nyder stor glæde ved at have taget vores interne projektlederuddannelse:

"Jeg vil anbefale alle, der rykker op i hierarkiet til at tage projektlederuddannelsen, fordi den giver noget indsigt i dig selv, og den giver noget indsigt i, hvordan jeg skal lede mine medarbejdere. Der kan være mange faldgruber, hvis ikke man har indsigten med. Den hjælper til at gøre samarbejdet mellem lederen og medarbejderen bedre."

Dorthe har været glad for, at vi hos Recover uddanner vores medarbejdere, da hun har udviklet sine kompetencer, men uddannelsen gør også, at hverdagen bliver bedre - både hos lederne og deres medarbejdere:

"Det er en glæde at være i en virksomhed, som investerer i sine medarbejdere, og hvor ledelsen er lydhør overfor vores idéer. Det gør, at vi kan hjælpe vores medarbejdere til at få en god hverdag"

Ekstern uddannelse

Stort kørekort

Da vores mammutsuger, Hilmija, kom til Recover havde han ikke stort kørekort. Nu er han efter 6 ugers intens kursus klar til at køre slamsugeren.
Han ser frem til, at han bedre kan strukturere sin hverdag:

"Jeg har selv en stor familie, så for mig betyder det rigtigt meget, at jeg nu kan få lov til at tage nogle ekstra timer ift. min økonomi, hvor jeg nu ikke skal være afhængig af, at andre chauffører har tid."