STOR- OG MANGESKADE BEREDSKAB

Ved stor- og mangeskader, som f.eks. skybrud, brande af større omfang, orkan og katastrofer, leverer Recover det nødvendige mandskab, indtil situationen er normaliseret, og arbejdet med at udbedre skaderne er afsluttet. Er der specielle krav til kapaciteten, som ligger uden for Danmarks mandskab, træder vores nordiske kollegaer til med assistance.

Med andre ord; hvis du vil sikre dig tryghed og hurtig assistance ved stor- og mangeskader, skal du vælge Recover som din samarbejdspartner.

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Tryghed og hurtig assistance

Storskadeberedskabet i Recover er en kompleks proces af international logistik og professionel projektledelse, men vi har den rette erfaring, der skaber tryghed ved alle parter umiddelbart efter en storskade.

Denne tryghed er vigtig, da skadeslidte og andre interessenter har brug for at vide, at alt bliver gjort for at sikre deres aktiver så hurtigt, smertefrit og omkostningsbesparende som muligt.

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Storskadeberedskabet

Storskadegruppen i Recover – under ledelse af Storskadechefen og storskadeledere – består af en speciel type medarbejdere, der er parate til at rejse til fjerne verdensdele med meget kort varsel. Ved krav om ekstra mandskab, der ligger uden for kapaciteten i Danmark, trækkes på vore Nordiske kollegaer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Eksempler på storskader

Storskadeberedskabet kan rekvireres til både skadestop, værdiredning, affugtning, oprydning, rengøring og reetablering på:

  • Offshore opgaver, fx olieplatforme, vindmøller og skibe.
  • Store skader hos fx industri-, detail- og fødevarevirksomheder.
  • Boligblokke med mange skadelidte.
  • Offentlige institutioner – herunder bl.a. museer med uerstattelige værdier.
Vores kompetence:

Vores kompetence:

Over 35 års erfaring med storskader

Stor- og mangeskader kræver ofte ekstra beredskab, ekspertise og ikke mindst erfaring. Med over 35 års erfaring inden for skadeservice, fagspecialiseret medarbejdere og ikke mindst samarbejde med hele vores Nordiske koncern, står Recover klar til at hjælpe din virksomhed når skaden er sket.

Recover er fremme inden for højst 60 minutter i hele landet, fra det øjeblik vi har modtaget skaden. Vores kompetente medarbejdere er trænet i at prioritere optimalt på skadestedet og altid i samråd med skadelidte og andre involvere parter. Således hjælper vi med er minimere driftstab og lukkedage, og dermed hurtigt tilbage til hverdagen.

Kontakt - rød

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

skadeservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Brandskade

Brandskade

Har du haft en brandskade, stor eller lille, vil du oftest stå med 4 problemer, som kræver professionel skadeservice....

Brandskade
Storm

Storm

Storm, og de skader der kan følge med, kommer aldrig belejligt, og kan have store økonomiske konsekvenser....

Storm

VI SAMARBEJDER MED DIT FORSIKRINGSSELSKAB

Recover har samarbejde med både små og store forsikringsselskaber. Nedenfor kan du se de selskaber som vi har aftaler med. Finder du ikke dit selskab på nedenstående liste, betyder det ikke at vi ikke samarbejder med dette, blot at vi ikke har en formel aftale med disse.