Recover industri- og kloakservice

Recover industri- og kloakservice og vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe, hvis du eller din virksomhed har problemer med kloakken, eller har behov for opsugning og transportering af slam eller andet flydende affald.

Med opkøb af både Sydslam A/S og JK Kloakservice A/S i 2018, udviklede vi sammen den service, som vi i dag kalder Recover industri- og kloakservice

Recover-familien blev yderligere styrket gennem opkøbet af KloAgger A/S i 2022, som også er med til udleve Recovers strategi om at opbygge en velrenommeret skandinavisk industri- og kloakservicevirksomhed.

Med en stor flåde af både slamsugere, mammutsugere, højtryksbiler og TV-inspektionsbiler står vi klar til at hjælpe både private, erhvervsdrivende og det offentlige med kloakproblemer af enhver karakter, samt tungere industrielle opgaver.

Vi løser

Vi løser

kloakproblemer af enhver karakter

Fra vores lokale industri- og kloakcenter i Mørkøv opererer vi til dagligt i områderne omkring Holbæk, men er åbne for opgaver på hele Sjælland. Det er her JK Kloakservice, som er den ene halvdel af Recover industri- og kloakservice, holder til.

Vi rykker altid hurtigt ud, og løser kloakproblemer af enhver karakter for både private, erhvervsdrivende og det offentlige, eksempelvis:

 • slamsugning og højtryksspuling
 • stoppede afløb
 • TV-inspektion
 • fjernelse af faste aflejringer og rødder.
Vi løser

Vi løser

tunge industrielle rengøringsopgaver

Den anden halvdel af Recover industri- og kloakservice er Sydslam, som er lokalt placeret i Hvidovre, men løser industrielle rengøringsopgaver i hele Danmark.

Her har vi fokus på de tunge og store oprensnings- og oprydningsopgaver for forsynings- og entreprenørvirksomheder samt for kommuner. Vi planlægger og udfører endvidere også store renseopgaver på kraftværker.

Med brug af bl.a. slamsugere, højtryksanlæg og mammutsugere etc. sørger for vi effektiv behandling og bortskaffelse af flydende affald, vand eller kemikaliebaserede væsker.

Med vores ultra-højtryk kan vi tilbyde spuling op til 3.200 bar, med eller uden hedvand op til 95 grader.

Ultra-højtryk er optimalt til bl.a.:

 • rensning af procesanlæg, produktionsanlæg, tanke, siloer, kedler og rør
 • betonrenovering og spuling af støbeskel
 • fjernelse af fejlstøbninger samt beton fra armeringsjern.
Vi løser

Vi løser

private, erhverv og offentlige industrielle rengøringsopgaver

KloAgger holder til i Hvidovre, hvorfra vi hjælper private, erhverv og offentlige institutioner i Rødovre, København og på hele Sjælland.

Som professionel kloakmand udfører vi alt inden for kloakservice og tv-inspektion. Vi varetager både små og store opgaver, og vores priser er altid konkurrencedygtige.

Vi er specialister inden for flere ting, herunder:

 • Kloakservice
 • Kloakrensning
 • Stoppet afløb
 • Slamsugning
 • TV-inspektion
Vores kompetence:

Vores kompetence:

Over 30 års erfaring

Med Recover industri- og kloakservice, herunder Sydslam JK Kloakservice og KloAgger, står kompetente og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig eller din virksomhed med alle former for opgaver inden for slamsugning, kloakservice, mammutsugning m.m. Således vil du opleve, at der bliver taget godt hånd om opgaven, og du vil altid blive tilbudt den bedste og mest effektive løsning til netop dine behov.

Kontakt - gul

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

industriservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Vandskade

Vandskade

Vandskader i bygninger kan have store økonomiske konsekvenser, hvis ikke der handles korrekt og hurtigt....

Vandskade
Stormflod

Stormflod

Skader som følge af stormflod er ikke omfattet af forsikringsaftaleloven, og er således ikke dækket af din bygnings- eller indboforsikring. Men der er mulighed for at opnå erstatning af en offentlig pulje, som er oprettet til formålet....

Stormflod

Vores kundereferencer

Recover industri- og kloakservice samarbejder med både små og store virksomheder. Nedenfor kan du se nogle af vores samarbejdspartnere og kundereferencer.