Partikler

Dårligt indeklima og luft kan bl.a. skyldes støv og partikler, som ofte også kan være sundhedsskadelige. Partikler kan komme fra mange forskellige kilder, f.eks. støv, trafik, rygning, motorer og madlavning.

Recover afhjælper med måling af partikelniveau i luften, samt rådgivning om løsninger hvis niveauet er for højt.

Hvad Recover gør ved dårligt indeklima og luft

Hvad Recover gør ved dårligt indeklima og luft

Partikelstørrelse

Partikler har forskellige størrelser, og netop størrelsen kan have betydning for hvor skadelige de er. Jo større en partikel er, jo mere kemi kan den trække ned i lungerne. Dog kan de store partikler ikke trænge særlig langt ned, før de irriterer luftvejene – hvilket skaber slim, som hostes op.

De helt små partikler kan derimod nå meget langt ned i lungerne, og kommer sjældent ud igen. Så selvom de ikke består af særlig meget kemi, kan de stadig udgøre en sundhedsrisiko. Hos Recover kan vi foretage målinger og inddeling af partikler helt ned til 0,3 µm.

Vores kompetence:

Vores kompetence:

Vurdering og målinger af partikelniveau

Hos Recover har vi udvikling og teknologi på dagsordenen, og optimerer konstant på de maskiner og metoder, der anvendes i branchen. Vores kvalificerede og uddannede medarbejdere kan derfor være behjælpelige med måling af partikelniveauet i luften, og udfører bl.a.:

  • Opdeling i niveau af partikelstørrelser, fra 0.3 til 10 µm
  • Vurdering af det generelle niveau
  • Øjebliksmåling eller målinger over en periode
  • Rådgivning

Kontakt - grøn

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

indeklimaservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Faste installationer

Faste installationer

Vil du også undgå dyre og omfattende konstruktionsændringer? Med vores faste installationer tilbyder Recover permanent afhjælpning, ved at installere faste....

Faste installationer
Radon

Radon

Radon kan ikke ses, lugtes eller smages. For høj koncentration af radon i f.eks. boliger kan dog indebære en sundhedsrisiko for mennesker....

Radon