Industriservice

Recover dækker alle opgaver, der ligger uden for den daglige rengøring hos private og offentlige virksomheder og institutioner. Opgaverne spænder bredt, og kan være alt fra den årlige totalrengøring af kantinekøkkenet, til rengøring og desinficering af store procesanlæg.

Vi er derfor hjemmevandt i højderne, skakter, kanaler og tanke, såvel som på hospitaler samt hos borgere, der har brug for specialrengøring efter f.eks. skadedyr eller dødfundne.

Mangler du hjælp til specialrengøring og sanering, står vi således klar til at hjælpe med mere end 35 års erfaring!

Du kan læse mere i vores industribrochure.

Industriservice

Industriservice

Kompetencer, viden og hastighed

Recover hjælper eksempelvis boligselskaber, medicinalindustrien, fødevarebranchen, energiselskaber, hospitaler med specialrengøring og sanering. Herunder bl.a. højderengøring, ventilationsrens, facade- og graffitirens samt sanering efter farlige stoffer.

Med dedikerede fagfolk og fokus på teknologi og udvikling, sørger vi altid for at være med helt fremme i branchen hvor tingene sker. Således arbejder vi både med is- og lavablæsning og mange andre teknologier, der både er effektive på tid og økonomi, samt skåner miljøet mest muligt.

Recover har centre i hele landet, og sætter en ære i at løse alle typer opgaver inden for industriservice og dermed sikre, vores kunder bringes hurtigt tilbage til hverdagen.

Når Recover gør rent kan det ses og mærkes, og intet er for specielt til os!

Kontakt - gul

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

industriservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888