CO2

Oplever du træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær?

Så kan det muligvis skyldes, CO₂ niveauet i dine lokaler er for højt. Ligeledes giver et for højt CO₂ niveau større risiko for dårlige temperaturforhold og smitte af sygdomme.

Recover hjælper med både målinger, vurdering og forbedringer af CO₂ niveauet.

DØGNVAGT +45 70 100 888
Hvad du skal gøre ved forhøjet CO₂ niveau?

Hvad du skal gøre ved forhøjet CO₂ niveau?

Målinger, vurdering og forbedringer af CO₂ niveau

Hos Recover ved vi, at niveauet af CO₂ ofte er en god indikator til at vurdere indeklimaet. Derfor har vi specialiseret medarbejdere der bl.a. udfører:

  • Målinger af CO₂ niveau
  • Logninger over tid for at identificere årsag
  • Vurdering af ventilationsforhold
  • Forslag til forbedringer
Vores kompetence:

Vores kompetence:

Ventilation er ofte løsningen

Det høje CO₂ niveau skyldes ofte at udluftningen er utilstrækkelig.

Nogle gange kan det løses ved hyppigere udluftning, men ofte kræver det en fast installation i form af ventilationssystem. Især i lande som Danmark oplever vi store problematikker med udluftning, da man især i vinterhalvåret ikke kan lufte ordentligt ud grundet kuldegener og træk.

Derfor anbefaler vi ofte fast installation – eksempelvis i form af et behovstyret ventilationssystem.

Kontakt - grøn

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

indeklimaservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

VI SAMARBEJDER MED DIT FORSIKRINGSSELSKAB

Recover har samarbejde med både små og store forsikringsselskaber. Nedenfor kan du se de selskaber som vi har aftaler med. Finder du ikke dit selskab på nedenstående liste, betyder det ikke at vi ikke samarbejder med dette, blot at vi ikke har en formel aftale med disse.

Læs også om

Indeklimarapport

Indeklimarapport

Er du træt, når du kommer hjem efter 8 timer på kontoret? Så har du muligvis problemer med kvaliteten af indeklimaet, og det er derfor vigtigt at få foretaget en forundersøgelse heraf....

Indeklimarapport
Partikler

Partikler

Dårligt indeklima og luft kan bl.a. skyldes støv og partikler, som ofte også kan være sundhedsskadelige. Partikler kan komme fra mange forskellige kilder, f.eks. støv, trafik, rygning, motorer og madlavning....

Partikler