SPECIALRENGØRING OG DESINFICERING

Når den traditionelle rengøring ikke rækker, står Recover Nordic klar med en hjælpende hånd.

Vi er nemlig specialister, når det kommer til opgaver, der ligger uden for den daglige rengøring. Det kan f.eks. være rengøring hvor det er svært at komme til såsom i højderne, tanke eller små skakter. Det kan også være specialrengøring og desinficering af lokaler efter virus eller lignende. Vi får altså kort sagt rengjort og desinficeret de steder, som traditionel rengøring ikke gør.

Med mere end 35 års erfaring står vi klar til at hjælpe med alle former for specialrengøring og desinficering.

DØGNVAGT +45 70 100 888

RECOVERNORDIC ER SPECIALISTER I

SPECIALRENGØRING OG DESINFICERING

Desinficering efter vira, som f.eks. COVID-19/Corona virus:

Desinficering efter vira, som f.eks. COVID-19/Corona virus:

Danmark blev for alvor ramt af COVID-19 i starten af 2020. Når en virus rammer på denne måde, er det vigtigt at få både rengjort og desinficeret lokaler ofte og på bedst mulig vis, så virussen bliver inddæmmet og alle kan føle sig mere trygge.

Recover Nordic står klar til at bistå med både specialrengøring og effektiv desinficering efter COVID-19/Corona virus, så du igen kan tage dine lokaler i brug og komme hurtigt tilbage til hverdagen. Vi kan desinficere efter COVID-19 i alle miljøer såsom: institutioner, sygehuse, kontorer, lagrer, skibe, fly osv.

Rengøring og desinfektionsmetoder

Rengøring og desinfektionsmetoder

Recover Nordic benytter såvel klassisk fysisk rengøring med aftørring af alle flader (både i højden og svært fremkommende steder), såvel som desinficering med specialmaskiner der ”tåge-desinficerer” både bygninger, inventar og luften i lokalerne.

Med vores effektive tågemaskiner, får du:
- Hurtig, effektiv og nem desinficering
- Tryghed i form af fuld dokumentation samt virkning der er godkendt af Statens Serum Institut
- En miljøneutral desinficering der er godkendt af EU biocid-direktivet
- Fuld effekt på alle overflader og inventar
- Tidsbesparelse op til 80 % sammenlignet med traditionel desinficering/sanering.

Kompetente medarbejdere

Kompetente medarbejdere

Recover Nordic’s medarbejdere følger altid særligt strikse retningslinjer for både at passe på sig selv og sine kollegaer, samt hindre smittespredning i øvrigt når der f.eks. er virusudbrud. De følger således altid retningslinjer, der som minimum lever op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger og krav.

Hertil har de mange års erfaring med specialrengøring og desinfektion – ja vi kalder dem faktisk hverdagens helte, fordi de sørger for, at danskerne kan komme hurtigt tilbage til hverdagen.

Kort video omkring én af vores desinficeringsmetoder

VORES KOMPETENCE

VORES KOMPETENCE

35 ÅRS ERFARING MED SPECIALRENGØRING OG DESINFICERING

Recover Nordic har mange års erfaring når det kommer til specialrengøring og desinficering.

Vi har bl.a. erfaring med:

  • løbende klinisk rengøring og sterilisation af operationsstuer på hospitaler
  • specialrengøring og desinficering af kantiner
  • specialrengøring og desinficering af laboratorier
  • specialrengøring og desinficering af medicinske produktionsanlæg
  • specialrengøring og desinficering af offentlige institutioner

Hertil har vi også aftale med offentlige myndigheder ift. at håndtere rengøring og desinfektion i tilfælde af, at landet bliver ramt af svineinfluenza og lignende.

Med dedikerede fagfolk og fokus på teknologi og udvikling, sørger vi altid for at være med helt fremme i branchen, der hvor tingene sker, og vi kan derfor tilbyde hurtig og effektiv rengøring og desinficering med de nyeste metoder.

Kontakt - gul

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover Nordic afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

industriservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888
PROFESSIONEL HJÆLP

PROFESSIONEL HJÆLP

VI HÅNDTERER DIN SKADE FRA A TIL Z

Når skaden er sket, dækker dit forsikringsselskab som hovedregel alle de omkostninger, som er nødvendige og forbundet med, at Recover Nordic yder skadesbegrænsende tiltag – i henhold til forsikringsaftaleloven.

Eksempelvis affugtning, sanering af bygningen og dit inventar, opbevaring af dit løsøre samt lugtsanering, reetablering og genopbygning.

Alt vores arbejde dokumenteres i nødvendigt omfang overfor dit forsikringsselskab, ligesom vi ikke igangsætter tiltag, uden det er afklaret forud, eller vi allerede har prokura til at få dette dækket af dit forsikringsselskab.

VORES MISSION

VORES MISSION

HURTIGT TILBAGE TIL HVERDAGEN

Recover Nordic er blandt de største skadeservicevirksomheder i Danmark med mere end 330 ansatte. Vi er lokalt repræsenteret med 16 lokationer fordelt over hele landet, som står klar 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vi håndterer årligt mere end 16.000 skadesager for forsikringsselskabernes kunder, samt virksomheder, stat, regioner, kommuner, politi og brandvæsen.

Fra vores vagtcentral har modtaget din henvendelse, er vi under normale omstændigheder fremme inden for 60 minutter på alle opgaver, der kræver akut aktion.

Vi hjælper således vores kunder, når de står i situationer, hvor de har brug for eksperthjælp, før de kan komme videre med deres arbejde og hverdag.

Da sådanne situationer aldrig kommer belejligt, er det blevet til vores mission at sikre, vores kunder bringes hurtigt tilbage til hverdagen.

RING TIL OS DØGNET RUNDT PÅ
+45 70 100 888
RING TIL OS DØGNET RUNDT PÅ

VI SAMARBEJDER MED DIT FORSIKRINGSSELSKAB

Recover Nordic har samarbejde med både små og store forsikringsselskaber. Nedenfor kan du se de selskaber som vi har aftaler med. Finder du ikke dit selskab på nedenstående liste, betyder det ikke at vi ikke samarbejder med dette, blot at vi ikke har en formel aftale med disse.