Lysforhold

Lys kan have stor indvirkning på indeklima – faktisk kan den forkerte belysning give både øjenirritation, træthed og hovedpine.

Det er derfor vigtigt at både kvaliteten og fordelingen af lyset er godt, og der findes ingen standardløsning på området, da belysningen skal tilpasses det arbejde, der udføres. Hertil påvirkes vi alle forskelligt at lys, og Recover inddrager derfor altid kunden i vores vurdering af lysforhold og forslag til forbedringer.

Få tilpasset lysforholdet til jeres behov

Få tilpasset lysforholdet til jeres behov

Hensyn til energiforbruget

Hos Recover ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder, at der tages hensyn til energiforbruget. Både i forhold til miljøet, pengepungen og ikke mindst i forhold til statens nye energiklasse 2020.

Valget af lyskilder kan derfor ofte være en besværlig proces, da det ikke kun er indeklimaet, der skal tages hensyn til, men også energiforbruget og æstetik.

Recover har specialiserede medarbejdere, der kan rådgive omkring den rette belysning – hvortil der også bliver taget hensyn til både energiforbrug og æstetik.

Vores kompetence:

Vores kompetence:

Målinger, vurdering og forbedringer af lysforhold

Lysforholdet har stor betydning for medarbejdertilfredsheden og arbejdsmiljøet, og man kan derfor med de rette forhold øge produktiviteten.

Hos Recover kan vi bl.a. være behjælpelig med:

  • Måling af lysforhold og niveau
  • Logninger over tid
  • Vurdering af lysforhold
  • Dagslys og kunstigbelysning
  • Forslag til forbedringer

Kontakt - grøn

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

indeklimaservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Partikler

Partikler

Dårligt indeklima og luft kan bl.a. skyldes støv og partikler, som ofte også kan være sundhedsskadelige....

Partikler
Komfort

Komfort

Vi bruger alle meget tid indenfor – både når vi er på arbejde og hjemme. Derfor er det vigtigt, at indeklimaet er optimalt og tilfredsstillende....

Komfort