Håndværkerservice

Når skaden er sket – og skadestoppet er gennemført – skal bygningen jo reetableres. Recover tilbyder en samlet smidig proces, hvor vores egne tilknyttede tømrere og malere med svendebreve er tilknyttet i udvalgte centre, og derved kan være behjælpelig med reetablering og genopbygning. Vi dækker pt. Storkøbenhavn, hele Fyn samt Midt-Vestjylland.

Genopbygning efter skade

Genopbygning efter skade

Hvornår kan vi flytte ind igen?

Svaret på ovenstående spørgsmål afhænger af skadens omfang og kompleksitet, forsikringsselskabets behandlingstid samt antallet af håndværkere, der skal bruges ved genetablering og genopbygning.

Recovers mission er at hjælpe skadelidte hurtigt tilbage til hverdagen. Vores egne tømrer- og malerafdelinger gennemgår således omfanget af opgaven sammen med skadelidte og tilknyttet forsikringsselskab, og udarbejder herefter tilbud og en tidsplan for den samlede opgave.

Får vi opgaven, tager vi altid ansvaret for den samlede proces og de forskellige håndværkerydelser – også fra eksterne og lokale håndværkere.

Genopbygning efter skade

Genopbygning efter skade

Sammenhængende proces og faguddannede medarbejdere

Ved at lade Recover stå for hele processen – både skadestop og genopbygning – vil forsikringsselskabet og ikke mindst skadelidte opleve et mere smidigt og sammenhængende forløb.

Alle vores medarbejdere i håndværkerafdelingerne har svendebreve som sikrer, at du som kunde eller skadelidte er sikker på, at arbejdet udføres af faguddannet personale, efter gennemprøvede arbejdsmetoder og med rette materialevalg.

Vi følger således (naturligvis) gældende lovgivning og byggestandarder, ligesom vi er medlem af BygGaranti hos Dansk Byggeri, jf. nedenstående.

Kontakt - sort

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

haandvaerkerservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

VI SAMARBEJDER MED DIT FORSIKRINGSSELSKAB

Recover har samarbejde med både små og store forsikringsselskaber. Nedenfor kan du se de selskaber som vi har aftaler med. Finder du ikke dit selskab på nedenstående liste, betyder det ikke at vi ikke samarbejder med dette, blot at vi ikke har en formel aftale med disse.