Skadeservice

Er skaden sket? Bare rolig, Recover har specialister der står klar døgnet rundt.

Har der været brand, indbrud, vandskade eller noget helt fjerde rykker vi ud og hjælper. Det er vores opgave at begrænse skadens omfang bedst muligt.

Det er også os, der tager hånd om skadelidte og familien. Vi hjælper bl.a. med værdiredning, rent tøj, genhusning og en plan for hvordan og hvornår skadelidte kan flytte ind i deres bolig igen.

Vi tager hånd om skaden og skadelidte fra A-Z, og vores mission er således at sikre, at vores kunder bringes hurtigt tilbage til hverdagen.

Skadeservice

Skadeservice

Kompetencer, viden og hastighed

Brand, vandskade, storm, oversvømmelse, skimmelangreb, indbrud og hærværk. On- og offshore. Hos private, offentlige, erhverv. Recover tilbyder professionel assistance døgnet rundt.

Uanset hvilken form for skade du står med, kræver det de rette kompetencer og viden, til at begrænse følgeskadeomkostningerne. Samtidig er hastigheden afgørende for, hvor høj den samlede skadeomkostning ender på. Jo hurtigere hjælp, jo lavere skadeomkostning.

Heldigvis har alle bygningsejere (med lån i boligen) i Danmark en brand-/bygningsforsikring, der dækker omkostningerne til professionel skadestop og værdiredning, mens din indboforsikring dækker alt det som – hvis du vender huset på hovedet – kan ryste ud af bygningen.

Sker der en forsikringsskade, skal du derfor hurtigst muligt kontakte dit forsikringsselskab, eller ringe direkte til Recovers døgnbemandede vagtcentral – så hjælper vi med en akut indsat, samt nødvendige dokumentationen og rapportering til dit forsikringsselskab.

Vi har udført skadestop og værdiredning i Danmark siden midten af 80-erne, og har således den nødvendige erfaring og viden, der sikrer dig den bedst mulige håndtering, uanset omfang og kompleksitet.

Recover har 16 centre i Danmark. Vi rykker ud fra vores nærmeste center, og på akutte skadesager, i normalskadesituationer, er vi altid fremme inden for 60 minutter.

Vores værdier er couragous, trustworthy and caring, som betyder mod, troværdig og omsorg. Vores motto er ”hurtig tilbage til hverdagen”.

Kontakt - rød

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

skadeservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888