Skadedyr

Skadedyrsangreb kommer aldrig belejligt, og kan have store økonomiske konsekvenser, hvis ikke der handles hurtigt og korrekt.
Vores erfarne medarbejdere foretager ved hjælp af miljøvenlige produkter effektiv rengøring og desinfektion efter skadedyrsangreb, og sikrer således, at din virksomhed hurtigt kommer tilbage til normal drift.

Hvad du skal gøre ved skadedyrsangreb

Hvad du skal gøre ved skadedyrsangreb

Bekæmp skadedyr

Opdager du, at der er tegn på skadedyr i din virksomhed, er det vigtigt du hurtigst muligt bekæmper og fjerner skadedyrene. Det kan du bl.a. gøre ved at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper, som kan tage hånd om situationen, og således sikre dig, at det bliver gjort på den bedst mulige måde.

Hvad du skal gøre ved skadedyrsangreb

Hvad du skal gøre ved skadedyrsangreb

Rengøring og desinfektion efter skadedyr

Når skadedyrene er fjernet helt, er det mindst lige så vigtigt at få rengjort og desinficeret efterfølgende. Denne proces kræver professionel håndtering, da det kræver en speciel viden om rengøringsmidler og metoder, og det er derfor vigtigt du kontakter et firma som Recover til denne opgave.

Recover håndterer altid rengøring og desinfektion efter skadedyr hurtigt og effektivt, og ikke mindst med miljøvenlige produkter som ikke skader omgivelser, dyr eller mennesker. Hertil lægger vi altid en fast plan for evt. vare- og lagerkassation mv., med afsæt i gældende lovgivning og evt. forsikringsdækning.

Hvad du skal gøre ved skadedyrsangreb

Hvad du skal gøre ved skadedyrsangreb

Forebyg mod fremtidige angreb

Som følge af skadedyrsangreb er det vigtigt at sikre sig, at skadedyrene i videst muligt omfang ikke kan trænge ind i virksomheden igen. Dette kan man bl.a. gøre ved at sikre:

  • Vinduer og døre slutter tæt.
  • Der er net for ventilationsåbninger m.m.
  • Afløbsriste m.m. er sikret mod indtrængen.

Recover står som altid klar med vores ekspertise, hvis din virksomhed skal have hjælp til sikring mod skadedyr.

Vores kompetence:

Vores kompetence:

Over 35 års erfaring med rengøring og desinfektion efter skadedyr

Hos Recover er vi fagspecialister i at håndtere rengøring og desinfektion efter skadedyr, og ved således, hvor vigtigt det er at rengøre med de korrekte midler og metoder efter skadedyrsangreb.

Du vil som virksomhed opleve, at vores kompetente medarbejdere hurtigt rykker ud og får overblik over situationens omfang. Det betyder bl.a. der vil blive lavet en plan for evt. vare og lagerkassation, som selvfølgelig altid vil følge den gældende lovgivning samt evt. forsikringsdækning. Kort herefter vil planen sættes i værk, og rengøring og desinficering vil påbegyndes, og evt. sikring mod fremtidige skadedyr foretages.

Skulle der være sket nogle skader i bygningen i forbindelse med skadedyrsangreb, kan vi med vores håndværkerservice også tilbyde reetablering og genopbygning, hvis dette er nødvendigt. Således tager vi hånd om skaden fra A til Z, og hjælper din virksomhed hurtigt tilbage til hverdagen.

Kontakt - rød

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

skadeservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Vandskade

Vandskade

Vandskader i bygninger kan have store økonomiske konsekvenser, hvis ikke der handles korrekt og hurtigt....

Vandskade
Beredskabdsaftale

Beredskabdsaftale

Et godt afsæt for at minimere fremtidige skader – uanset art og omfang – er at få foretaget en risikoanalyse og herefter tegne en beredskabsaftale med Recover....

Beredskabsaftale

VI SAMARBEJDER MED DIT FORSIKRINGSSELSKAB

Recover har samarbejde med både små og store forsikringsselskaber. Nedenfor kan du se de selskaber som vi har aftaler med. Finder du ikke dit selskab på nedenstående liste, betyder det ikke at vi ikke samarbejder med dette, blot at vi ikke har en formel aftale med disse.