OVERBLIK SKABES BEDST FRA OVEN

Recover’s officielt uddannede dronepiloter er klar med den nyeste og bedste teknologi for at bistå på alle de typer opgaver, hvor netop overblik er nøgleordet.

Dronen sikrer hurtig og ukompliceret inspektion af ellers svært tilgængelige områder. Efter f.eks. brand- og stormskader kan overflyvning af bygninger skabe et hurtigt, præcist og detaljeret beslutningsgrundlag for effektiv skadesudbedring, allerede inden skadestedet er frigivet.

Ring 70 100 888 eller send os en mail på drone@recover.dk, så sørger vi for at du bliver kontaktet af den droneansvarlige i dit område.

Recover med drone

Recover med drone

Fagfolk inspicerer i samarbejde med fagfolk.

Som kunde kan du deltage på opgaven sammen med Recovers dronepilot – vi kan på landjorden se de optagelser dronen foretager, og din deltagelse sikrer, at du får præcist de billeder og optagelser du har behov for ned til mindste detalje.

Recover med drone

Recover med drone

Professionelt udstyr og certificeringer

Vi flyver med professionelt udstyr, og er certificerede til flyvning efter krav i gældende lovgivning, såvel dansk som europæisk, og er selvfølgelig også forsikret efter rette forordninger.

Recover med drone

Recover med drone

Mange typer opgaver kan udføres med drone

3D tegninger, samt opmålinger med præcist arealstørrelse og meterantal sikrer tidsbesparelse ved indtegning af erhvervskunder, renoveringsplaner eller anden kortlægning. På landbrugsarealer kan afgrødeskader kortlægges, eksempelvis efter skybrud, hagl eller plantesygdomme. Ligeledes kan vindmøller inspiceres enkelt og let uden omkostninger til sikkerhedsudstyr og andet materiel.

Kontakt - gul

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

industriservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Graffiti

Graffiti

Det er altid ærgerligt, når ens bygninger bliver ramt af ufrivillig graffiti. Når skaden er sket, er det bedste råd at handle hurtigt. Jo længere tid der går, før graffitien bliver fjernet, jo større er chancen for skygger....

Graffiti
Olieskader

Olieskader

Olieskader kan have alvorlige konsekvenser for både din egen grund, naturen og omgivelserne, hvis ikke der handles hurtigt og korrekt....

Olieskader

VI SAMARBEJDER MED DIT FORSIKRINGSSELSKAB

Recover har samarbejde med både små og store forsikringsselskaber. Nedenfor kan du se de selskaber som vi har aftaler med. Finder du ikke dit selskab på nedenstående liste, betyder det ikke at vi ikke samarbejder med dette, blot at vi ikke har en formel aftale med disse.