Pressemeddelelse

Recovers nye hybridbiler

4 nye driftsbiler

I Recover er 4 nye hybridbiler lige landet, og de skal være startskuddet på en grønnere omstilling for Recovers driftsbiler. Disse er blot de første i rækken. Indtil slutningen af år 2021, er det planlagt at i alt 25 nye hybridbiler skal være tilføjet til driften. Og i årerne frem mange flere!


Driftsbilerne er en stor del af vores daglige drift, hvor vores medarbejdere hver dag tilbagelægger mange kilometer til og fra opgaverne. De er en uundværlig del af vores hverdag, hvor de bidrager til at vi hurtigt kan være ude på opgaverne og kan få vores kunder tilbage til hverdagen. Omstillingen til hybridbiler er skridtet mod et mere CO2-venligt transportmiddel, som stadig efterlever de krav vi har til vores driftsbiler, når de skal indgå i den daglige drift.

Hos Recover ser vi et stort ansvar i at passe på miljøet og vores omgivelser. Et fokus som vi har med i alle vores aktiviteter på tværs af virksomheden, både internt og eksternt. Tilføjelsen af disse nye hybridbiler er blot et skridt af mange, i mod en mere miljøvenlig omstilling.

FN's verdensmål

Recover støtter De Forenede Nationers verdensmål for bæredygtig udvikling. Verdensmål nr. 13 klimaindsats er et fokusområde for Recover, da vi tydeligt i vores dagligdag bliver konfronteret med konsekvenserne af forandringerne i klimaet. Som virksomhed ser vi i Recover et socialt ansvar i, at gøre hvad vi kan for reducere brændstofforbruget og CO2-udledningen gennem vores køretøjer og kørselsadfærd.


Du kan læse mere om bæredygtigudvikling og verdensmål her!