Pressemeddelelse - 31/03-2022

Recover har opkøbt KloAgger A/S

Recover, som er Nordens største industri- og skadeservicevirksomhed, har styrket sin position i Danmark gennem opkøbet af KloAgger A/S.

Read english version here

“KloAgger har ry for at være veldrevet selskab og er kendt for at levere fremragende kundeservice. Virksomheden har en erfaren ledelse, engagerede og erfarne medarbejdere, samt tilfredse kunder. Vi er glade for, at ejerne fortsætter i deres nuværende stillinger og fremadrettet udvikler virksomheden i fællesskab med Recover. Vi ser frem til at byde virksomhedens medarbejdere og deres ekspertise velkommen i Recover.” siger Kim Steendahl, administrerende direktør i Recover ApS, Danmark.

KloAgger er leverandør af kloakservice, slamsugning og TV-inspektion. KloAgger vil give Recover Danmark en solid base i hovedstadsområdet og vil være en fremragende tilføjelse til vores eksisterende service. KloAgger vil fortsætte med at operere under eget navn og brand som et datterselskab til Recover Denmark.

”Vi glæder os til at blive en del af Recover, og vi tror på, at vi har fundet et godt hjem for KloAgger. Vi ser frem til i fællesskab at udvikle virksomheden og vores service, sådan at vi i fremtiden kan stå endnu stærkere. Vi vil fortsat være en lokal, troværdig og kvalitetsbevidst partner for vores kunder, der i det daglige stadig vil blive mødt af de samme velkendte medarbejdere, nu bare med et endnu stærkere bagland og nye services, der kan drages nytte af.” siger Marco Agger, administrerende direktør i KloAgger A/S.

Købet af KloAgger er en vigtig del af Recovers strategi om at opbygge en velrenommeret skandinavisk industri- og kloakservicevirksomhed. KloAgger fortsætter som selvstændigt selskab i Recover. Ledelsen og medarbejderne i KloAgger fortsætter uændret fra de nuværende lokaliteter.

For mere information kontakt:

Recover
Jacob Rasmussen
Regionschef for Industri- og Kloakservice
Telefon 51 21 52 70
Jacob.Rasmussen@recover.dk

KloAgger
Marco Agger
Adm. direktør
Telefon 53 53 22 44
ma@KloAgger.dk
Recover Group
Recover er markedsleder og Nordens førende industri- og skadeservicekoncern med omkring 3000 ansatte. Vores forretningsområder har udviklet sig over tid, og spænder i Danmark bredt inden for skadeservice, marineservice, indeklimaservice og håndværkerservice samt en bred vifte af kloak- og industriservice.

Recover støtter FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Ved at bruge verdensmålene som vores kompas, sikrer vi, at vores prioriteter er tilpasset den nationale og internationale dagsorden, og at vi igennem en struktureret opmærksomhed på samfundets problemer, kan bistå med ansvarlige handlinger, der samtidig understøtter en bæredygtig udvikling i vores nærmiljø.