Pressemeddelelse - 19/10-2023

Præsentation af vores nye brand, SERWENT

Recover, som er ejet af EQT og er en førende udbyder af akut skadeservice og vedligeholdelse af underjordisk infrastruktur i Skandinavien er stolt af at kunne præsentere sit nye brand, SERWENT, som samler otte virksomheder, der tidligere hørte under Recovers Environmental Services divisionen.

SERWENT, en førende aktør i vand- og spildevandsindustrien, er stolt over at kunne præsentere sit nye paraplybrand, som samler otte fremtrædende virksomheder i én samlet enhed. Dette strategiske skridt styrker SERWENT’s position som den næststørste aktør inden for vedligeholdelse af den underjordiske infrastruktur (“UIM”) i Skandinavien.

Etableringen af SERWENT er en vigtig milepæl på koncernens vækstrejse. Ved at integrere og styrke samarbejdet mellem de otte højt respekterede virksomheder og brands har SERWENT skabt et kraftcenter, der er i stand til at levere en bred vifte af UIM-tjenester. Fra rutinemæssig vedligeholdelse til komplekse infrastruktur- og reliningprojekter imødekommer SERWENT de forskellige behov i UIM-landskabet i hele Skandinavien.

“Oprettelsen af SERWENT markerer en ny strategisk retning for Recover. Recovers største forretningsområde, skadeservice, fortsætter under brandet Recover, mens Recover Environmental Services bliver til SERWENT. SERWENT vil blive drevet som en selvstændig virksomhed med eget ledelsesteam, egen strategi og eget brand, hvilket vil styrke fokus, enkelhed og iværksætteri,” udtaler Ted Söderholm, som er CEO for Recover-koncernen.

“Vi er begejstrede for at kunne præsentere SERWENT, som samler vores exceptionelle medarbejdere under ét fælles brand,” udtaler Aleksander Holter, administrerende direktør for SERWENT. “Efter at være fordoblet i størrelse siden 2020 styrker dette strategiske skridt vores position som en førende aktør i den skandinaviske UIM-sektor, hvilket gør os i stand til at give vores kunder uovertruffen ekspertise, innovation og servicekvalitet. Integrationen og samarbejdet har allerede været i gang i flere måneder, og et fælles brand var et naturligt næste skridt for virksomhederne indenfor SERWENT.”

SERWENT fortsætter sin spændende vækstrejse, og koncernen er overbevist om, at det nye paraplymærke vil styrke koncernens markedstilstedeværelse, sætte skub i væksten og øge evnen til at imødekomme de skiftende behov i branchen.

Yderligere oplysninger om SERWENT kan fås ved at besøge serwentgroup.com, serwent.se, serwent.no eller serwent.dk.

Kontakt:

Aleksander Holter
Administrerende direktør
SERWENT
aleksander.holter@serwent.com

Venlig hilsen