Pressemeddelelse - 06/10-2023

Recover støtter Knæk Cancer 2023

Recover støtter kampen mod cancer

Recover ApS donerer igen i år 10.000 kroner til Knæk Cancer indsamlingen.

Hos Recover er én af vores 3 værdier omsorg - det er noget der gennemsyre hele vores organisation, og vores medarbejdere yder hver eneste dag en fantastisk indsats, hvor de hjælper vores kunder hurtigt tilbage til hverdagen. Derfor falder det os også helt naturligt, at vi igen i år vælger at give en donation til Knæk Cancer.

Kræft rammer en ud af tre danskere inden de fylder 75 – og gør de to andre til pårørende, hvilket betyder at kræft ligger os alle nært. Sygdommen er derfor en fælles sag, som kræver en fælles indsats. Den indsats vil Recover gerne støtte op omkring. Derfor har vi valgt hos Recover at donere til Knæk Cancer indsamlingen, som bliver afholdt af TV2 og Kræftens Bekæmpelse.

Donationen til Knæk Cancer går bl.a. til børnecancerfonden, kræftforskning og patientstøtte.

Vores HR-chef Esben Fuglsang-Hansen fortæller hvorfor Recover i år har valgt at støtte op omkring Knæk Cancer:

Rigtig mange mennesker og familier bliver daglig bragt ud af deres hverdag af en melding om cancer. En melding som i sig selv kan være rigtig svær at forholde sig til, men det er også en melding som vender op og ned på hverdagen.

Derfor er vores medarbejdere også gået sammen om at starte en indsamling, som foruden de 10.000 som Recover donerer, skal støtte op omkring kampen mod cancer. Med denne indsamling tydeliggør vores medarbejdere endnu engang, at det ligger i vores Recover-DNA at hjælpe andre og udvise omsorg.

Vi vil alle her hos Recover gerne hjælpe til i så vigtigt en sag som bekæmpelsen af cancer, så man som kræftramt eller pårørende kommer hurtigt tilbage til hverdagen.

Læs mere om Knæk Cancer på deres hjemmeside: www.knaek.cancer.dk

Du kan også støtte vores medarbejder-indsamling lige her: Recovers medarbejderindsamling link