Pressemeddelelse - 25/10-2021

Recover støtter Knæk Cancer 2021

Recover støtter kampen mod cancer

Hos Recover vil vi gerne støtte og bidrage til det danske samfund. Udover den fantastiske indsats vores medarbejdere yder hver eneste dag, hvor de hjælper vores kunder hurtigt tilbage til hverdagen, har vi også valgt at give en donation til Knæk Cancer.

Kræft rammer en ud af tre danskere – og gør de to andre til pårørende, hvilket betyder at kræft ligger os alle nært. Sygdommen er derfor en fælles sag, som kræver en fælles indsats. Den indsats vil Recover gerne støtte op omkring. Derfor har vi valgt hos Recover at donere til Knæk Cancer indsamlingen, som bliver afholdt af TV2 og Kræftens Bekæmpelse.

Donationen til Knæk Cancer går bl.a. til børnecancerfonden, kræftforskning og patientstøtte. Vores HR-chef Esben Fuglsang-Hansen fortæller hvorfor Recover i år har valgt at støtte op omkring Knæk Cancer:

Hos Recover ligger det i vores DNA at hjælpe andre – det er blandt vores stærkeste værdier og er en af de bærende piller i vores fælles fundament.

Rigtig mange mennesker og familier bliver daglig bragt ud af deres hverdag af en melding om cancer. En melding som i sig selv kan være rigtig svær at forholde sig til, men det er også en melding som vender op og ned på dagligdagen.

Cancer er en sygdom, der ikke kun påvirker den ramte, men høj grad også påvirker hverdagen for rigtigt mange mennesker omkring den ramte – en hverdag der for langt de fleste er tryg og det man trives i.

Derfor er det vigtigt for os, også at kunne hjælpe i så vigtigt en sag som bekæmpelsen af cancer, så man som kræftramt eller pårørende kommer hurtigt tilbage til hverdagen.

Læs mere om Knæk Cancer på deres hjemmeside: www.knaek.cancer.dk