22.11.2015

Overblik skabes bedst fra oven

Derfor står Recover Nordic’s officielt uddannede dronepiloter nu klar med den nyeste og bedste teknologi for at bistå på alle de typer opgaver, hvor netop overblik er nøgleordet.

Dronen sikrer hurtig og ukompliceret inspektion af ellers svært tilgængelige områder. Efter f.eks. brand- og stormskader kan overflyvning af bygninger skabe et hurtigt, præcist og detaljeret beslutningsgrundlag for effektiv skadesudbedring, allerede inden skadestedet er frigivet.

Fagfolk inspicerer i samarbejde med fagfolk. Som kunde kan du deltage på opgaven sammen med Recover’s dronepilot – vi kan på landjorden se de optagelser dronen foretager, og din deltagelse onsite sikrer at du får præcist de billeder og optagelser du har behov for, helt ned til mindste detalje.

Kontakt vores dronepiloter for tilbud, spørgsmål eller blot en drøftelse af hvilke udfordringer dronen kan hjælpe din virksomhed med at løse – fleksibilitet gør mulighederne uendelige!
Ring 70 100 888 eller send os en mail på drone@recovernordic.dk, så sørger vi for at du bliver kontaktet af den droneansvarlige i dit område.