Recover Nordic Group:

Mattias Ringqvist er ny koncernchef for Recover Nordic

Oslo 18. august 2020 - Mattias Ringqvist er udnævnt til ny koncernchef for Recover Nordic. Ringqvist tilslutter sig Recover Nordic med en lang og bred erfaring med ledelse og udvikling af servicevirksomheder i Norden, senest som direktør for Verisure's nordiske aktiviteter. Han tiltræder stillingen mandag den 17. august 2020. Fungerende administrerende direktør Finn Øistein Nordam vender tilbage til sin tidligere rolle som CFO i koncernen.

Ringqvist er uddannet civilingeniør fra Chalmers teknologiske universitet i Göteborg. Før Verisure har han haft flere ledende roller i Telenors svenske og danske operationer og har været partner i McKinsey & Company i både Sverige og USA.

Han har fulgt Recover Nordic i nogen tid og ser et stort vækstpotentiale på virksomhedens hjemmemarkeder.

”Jeg har stor respekt for organisationer som Recover, hvor medarbejderne helt tydeligt hjælper mennesker og virksomheder i hverdagen. At være der for kunderne hver dag hele ugen året rundt kræver stort engagement, stærke kompetencer og et højt serviceniveau. Jeg ser frem til at udvikle Recover Nordic sammen med medarbejderne, så vi kan indtage en endnu tydeligere førende position i Norden”, siger Ringqvist i en kommentar.

Tore Thorstensen, formand for bestyrelsen for Recover Nordic, udtaler: ”Vi er glade for at have Mattias Ringqvist i teamet som den nye koncernchef for Recover Nordic. Mattias har lang erfaring med at lede og udvikle succesrige servicevirksomheder i Norden, og jeg er ikke i tvivl om, at Mattias er den bedste nordiske administrerende direktør for virksomheden, og at han - sammen med resten af ledelsen - løfter Recover Nordic yderligere i sin næste vækstfase."

Om Recover Nordic

Recover Nordic er markedsledende i Norden inden for skadesservice og miljøservices, og leverer services til forsikringsselskaber, virksomheder og private forbrugere. Efter at Recover Nordic blev etableret som en uafhængig virksomhed for seks år siden, har virksomheden tredoblet sin indtægt. Recover Nordic er en nordisk spiller med national dækning i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Recover Nordic har mere end 2.100 ansatte i 104 afdelinger i hele Norden.

EQT ejer Recover Nordic sammen med virksomhedens ledelse. EQT er et af Europas førende venturekapitalselskaber med 25 års erfaring i opkøb af selskaber og videreudvikling af disse. Selskabet har i øjeblikket omkring 20 aktive fonde, der er investeret i sammenlagt 140 virksomheder over hele verden. Disse porteføljevirksomheder har i alt mere end 158.000 ansatte.