Pressemeddelelse - 19/10-2021

Eliteleverandør certificering

Recover modtager certificering som eliteleverandør til det offentlige.

Vi er stolte over at meddele, at vi igen i år modtaget Mercell certificering som eliteleverandør til det offentlige. Vi ligger således blandt de 1% største leverandører til det offentlige. Recover ApS og Recover Industri- og Kloakservice A/S har samlet leveret forskellige ydelser for mere end 39 millioner kroner i 2020. Mercell, som uddeler eliteleverandør certificeringen, skriver, at det er ”en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.”

Stærkt samarbejde med de offentlige myndigheder
Vi har igennem en lang årrække haft et tæt samarbejde med de offentlige myndigheder i Danmark. Vi hjælper bl.a. kommunerne med socialrengøring, kloakservice og graffitiafrensning i hele landet. Selvom certificeringen som eliteleverandør er en anerkendelse af Recovers arbejdsindsats og et bevis på vores stærke samarbejde med de offentlige myndigheder, så stræber vi efter at gøre samarbejdet endnu stærkere.

Recovers salgsdirektør Jesper Nielsen udtaler i den forbindelse:


”Vi er meget taknemmelige for igen at modtage denne fine tilbagemelding. Det offentlige marked stiller til stadighed stigende krav til deres leverandører.

Vi skal ikke kun være hurtige på pletten i tilfælde af, der er brug for akut skadeservice, værdiredning eller kloakservice. Vi skal – naturligvis - også sikre ordentlige løn- og arbejdsforhold for vores gode medarbejderen, uagtet de ofte står på en brandskade eller ved en stoppet kloak kl. 2 om natten, hvor arbejdsbetingelserne ikke altid er 100% optimale.
Endelig skal vi sikre, at vores leverancer honorerer samfundets krav om bæredygtig produktion, CO2-reduktioner, og at vi eksekverer tiltag, der sigter imod, at vi passer godt på vores miljø og omgivelser i øvrigt.
Evner man ikke at tilpasse sine serviceydelser og leverancer til de offentlige kunders krav, bliver man hurtigt sluset ud igen. Så vi har konstant fokus på, hvordan vi udvikler os, uagtet at teknologi og fysiske love ikke altid er medspillere, når man snakker skade-, industri- og kloakservicebranchen.”


Se certifikaterne herunder:
Recover certifikat
Recover Industri- og Kloakservice certifikat