Waste management

Waste management

Korrekt håndtering af farligt affald

Farligt affald skal bortskaffes korrekt. Der er strenge love og bestemmelser i forbindelse med farligt affald, og forkert håndtering kan have katastrofale konsekvenser for miljøet. En simpel opgave med fjernelse og bortskaffelse af affald kan ende med at blive en meget dyr affære, hvis det ikke håndteres korrekt.

Hos Recover bruger vi kun leverandører og underleverandører, der har indarbejdet gældende love og regler. Vi kræver, at de opfylder de højeste gældende standarder. I hele processen, fra transporten til bortskaffelsesfaciliteterne, sørger vi for, at affaldet bortskaffes korrekt, og dokumentere bortskaffelse mv. i nødvendigt omfang.

Waste management kan være vanskeligt og farligt, men Recovers medarbejdere er kvalificeret til opgaven qua deres mange års erfaring og træning. Vi arbejder i farlige og ekstreme omgivelser på daglig basis, og har således opbygget en erfaring, viden og respekt, som vil få opgaven løst effektivt – uden at gå på kompromis med sikkerhed og miljø.

Waste management kan bl.a. inkludere bortskaffelse af:

  • spildolie
  • bore- /skæreolier
  • asbest
  • kemikalier.

Kvalitetssikring - certificeringer

Vi opfylder Dansk Industris krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det kan vi garantere, da vi er certificeret i både Servicenormen (DI), ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og Achilles JQS, hvilket også betyder, at vi løbende bliver kontrolleret i ovenstående krav.

Servicenormen

Servicenormen

ISO 45001

ISO 45001

ISO 9001

ISO 9001

Achilles JQS

Achilles JQS

Kontakt - blå

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

marineservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Isblæsning

Isblæsning

Hos Recover tilbyder vi isblæsning til flere forskellige brancher og industrier – herunder også marineindustrien....

Isblæsning
Rengøring af tanke

Rengøring af tanke

Vores medarbejdere har med mange års erfaring de rette kompetencer til at rense alle former for tanke på både større og mindre skibe....

Rengøring af tanke