Vacuum units

Vacuum units

En innovativ løsning

Med udvikling og teknologi på dagsordenen hos Recover optimerer vi konstant på de maskiner og metoder, der anvendes i branchen.

Et eksempel på specialudstyr, som alene findes hos Recover i Danmark og Sverige, er vores forstærkede fuldt lukkede affaldscontainere, til dagligt kaldet vacuum units. Vacuum units tilkobles en mammutsuger, hvorved du pludselig har en kæmpe – og meget kraftig - industristøvsuger, der kan fjerne/suge alle former for både tørre og flydende masser.

Opgaver der normalt tager 7 døgn med manuel håndtering, kan oftest løses på under den halve tid, hvilket – til trods for større maskinomkostninger – alligevel giver en billigere totaløkonomi, samt færre støvgener på arbejdsstedet

Med vores vacuum units skubber Recover således grænserne for at levere innovative, omkostningseffektive og miljøvenlige vakuumløsninger til industrien.

Fordele ved vacuum units er bl.a.:

  • økonomiske besparelser på op til 40% i forhold til traditionelle metoder
  • godt workflow pga. den store kapacitet
  • sikker at anvende ved farlige materialer som asbest.

Kvalitetssikring - certificeringer

Vi opfylder Dansk Industris krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det kan vi garantere, da vi er certificeret i både Servicenormen (DI), ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og Achilles JQS, hvilket også betyder, at vi løbende bliver kontrolleret i ovenstående krav.

Servicenormen

Servicenormen

ISO 45001

ISO 45001

ISO 9001

ISO 9001

Achilles JQS

Achilles JQS

Kontakt - blå

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

marineservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Sanering efter farligt affald

Sanering efter farligt affald

Med udgangspunkt i Stockholm-konventionen om persistente organiske miljøgifte sørger Recover for sikker og pålidelig sanering efter farligt affald....

Sanering efter farligt affald
Specialiseret rengøring

Specialiseret rengøring

Recover har en værdifuld viden inden for en meget varieret og bed vifte af specialiseret rengøringsopgaver både on- og offshore, hvilket bl.a. skyldes vores mange års erfaring i branchen....

Specialiseret rengøring