Specialiseret rengøring

Specialiseret rengøring

Vores erfaring er nøglen til succes

Recover har en værdifuld viden inden for en meget varieret og bed vifte af specialiseret rengøringsopgaver både on- og offshore, hvilket bl.a. skyldes vores mange års erfaring i branchen.

Vores kendskab til de forskellige materialer og hertil de nødvendige og rette metoder er altafgørende for, at der ikke sker nogle utilsigtede skader på kundens ejendom.

Med en blanding af ny teknologi og gammeldags hårdt arbejde ved vi, hvordan arbejdet udføres rigtigt første gang. Således kan vores kunder altså hurtigt komme tilbage til hverdagen og normal drift uden uforudsete forsinkelser.

Eksempler på specialiseret rengøringsopgaver kan bl.a. være rengøring af:

  • hjælpekedler
  • motorer
  • tankplader og kiming
  • plader og kassekølere
  • ventiler
  • afløb og spygatter.

Kvalitetssikring - certificeringer

Vi opfylder Dansk Industris krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det kan vi garantere, da vi er certificeret i både Servicenormen (DI), ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og Achilles JQS, hvilket også betyder, at vi løbende bliver kontrolleret i ovenstående krav.

Servicenormen

Servicenormen

ISO 45001

ISO 45001

ISO 9001

ISO 9001

Achilles JQS

Achilles JQS

Kontakt - blå

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

marineservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Achilles JQS

Achilles JQS

I tillæg til vores ISO 9001 ved vores offshore marineservice er Recover registreret og godkendt hos Achilles JQS som en certificeret leverandør af løsninger til det danske offshore marked....

Achilles JQS
English marine catalog

English marine catalog

Are you interested in what Recover can offer in the maritime sector?....

English Marine Catalog