Sikkerhed

Sikkerhed

Effektiv og sikker marineservice

Marinebranchen er et uforudsigeligt og ofte farligt arbejdsmiljø.

Med så mange underleverandører og nye ansigter i dagligdagen, kan der være en udfordring at opretholde de strenge sikkerhedsbestemmelser. Dette skal du dog ikke bekymre dig om, hvis du vælger Recover som leverandør.

Recover tilbyder et komplet job- og sikkerhedsstyringssystem, der sikrer, at alle opgaver håndteres og udføres efter de gældende sikkerhedsforskrifter.

Vores uddannede og erfarne sikkerhedschefer, der arbejder tæt sammen med skibspersonalet, er din garanti for, at opgaverne forløber som de skal og uden dyre forsinkelser.

Vi tilbyder bl.a.:

  • forberedelsesmøder samt løbende møder med skibspersonalet
  • registrering af arbejdstagere på stedet
  • åbning / lukning af arbejdstilladelser
  • tool box talks
  • sikkerhedsovervågning
  • dokumentation af ulykker og nærved-ulykker.

Kvalitetssikring - certificeringer

Vi opfylder Dansk Industris krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det kan vi garantere, da vi er certificeret i både Servicenormen (DI), ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og Achilles JQS, hvilket også betyder, at vi løbende bliver kontrolleret i ovenstående krav.

Servicenormen

Servicenormen

ISO 45001

ISO 45001

ISO 9001

ISO 9001

Achilles JQS

Achilles JQS

Kontakt - blå

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

marineservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

EPSCO

EPSCO

Et partnerskab mellem EPSCO UK og Recover Danmark giver os mulighed for at introducere EPSolve rengørings- og desinfektionsmetoden....

EPSCO
Overfladebehandling

Overfladebehandling

Har du et beskadiget skrog, rust eller trænger overfladen til behandling for vedligeholdelse? Hos Recover arbejder vi tæt sammen med malerproducenter for, at opfylde de specifikationer der måtte være, og sikrer således....

Overfladebehandling