Rengøring af tanke

Rengøring af tanke

Effektivitet, kvalitet og personlig sikkerhed

Vores medarbejdere har med mange års erfaring de rette kompetencer til at rense alle former for tanke på både større og mindre skibe. Med det rigtige udstyr og rette viden, stræber vi efter at levere en suveræn kvalitet og konsistens i alle vores opgaver både on- og offshore.

Uanset som miljøet anses som farligt eller ej, er sikkerheden grundlæggende hos Recover. Vores personale er derfor udstyret med tankredningsudstyr og ikke mindst uddannet til at overvåge de atmosfærer der er i de lukkede rum med godkendte gas- og iltdetektorer. Vores kunder kan således være sikre på, at vores arbejde altid udføres uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Recover leverer bl.a. tankrensninger til tanke med:

  • brændselsolie
  • spildolie
  • spildevand og gråt vand
  • ballastvand
  • drikkevand
  • mudder og saltvand
  • cement.

Kvalitetssikring - certificeringer

Vi opfylder Dansk Industris krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det kan vi garantere, da vi er certificeret i både Servicenormen (DI), ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og Achilles JQS, hvilket også betyder, at vi løbende bliver kontrolleret i ovenstående krav.

Servicenormen

Servicenormen

ISO 45001

ISO 45001

ISO 9001

ISO 9001

Achilles JQS

Achilles JQS

Kontakt - blå

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

marineservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

EPSCO

EPSCO

Et partnerskab mellem EPSCO UK og Recover Danmark giver os mulighed for at introducere EPSolve rengørings- og desinfektionsmetoden....

EPSCO
Sikkerhed

Sikkerhed

Marinebranchen er et uforudsigeligt og ofte farligt arbejdsmiljø. Med så mange underleverandører og nye ansigter i dagligdagen, kan der være en udfordring at opretholde de strenge sikkerhedsbestemmelser....

Sikkerhed