Overfladebehandling

Overfladebehandling

Bevar dit skib med overflade-behandlinger fra Recover

Har du et beskadiget skrog, rust eller trænger overfladen til behandling for vedligeholdelse?

Hos Recover arbejder vi tæt sammen med malerproducenter for, at opfylde de specifikationer der måtte være, og sikrer således, at overfladen vil være beskyttet mod det hårde miljø de udsættes for.

Ved overfladebehandling af tanke mv. ombord på skibet, vil det kræve rengøring og eventuel fjernelse af farligt affald inden coating er muligt. Hos Recover kan vi med vores mange års erfaring styre hele processen, hvilket gør os til en ”one stop shop” når det gælder overfladebehandling.

Det betyder således vi kan tilbyde både en hurtig, pålidelig og økonomisk løsning.

Vi kan bl.a. være behjælpelig med:

  • istandsættelse af skibsskroget
  • maling af skibet
  • rustbehandlinger
  • mindre renoveringer på skibet
  • tømning og rengøring af tanke inden behandling.

Kvalitetssikring - certificeringer

Vi opfylder Dansk Industris krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det kan vi garantere, da vi er certificeret i både Servicenormen (DI), ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og Achilles JQS, hvilket også betyder, at vi løbende bliver kontrolleret i ovenstående krav.

Servicenormen

Servicenormen

ISO 45001

ISO 45001

ISO 9001

ISO 9001

Achilles JQS

Achilles JQS

Kontakt - blå

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

marineservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Drone

Drone

Med Recover’s drone kan vi foretage undersøgelser og inspektioner fra jorden, hvilket eliminerer behovet for tidskrævende og generende stilladser, løfteudstyr, dyre mobile lifte og helikoptere....

Drone
Vacuum units

Vacuum units

Med udvikling og teknologi på dagsordenen hos Recover optimerer vi konstant på de maskiner og metoder, der anvendes i branchen....

Vacuum units