Isblæsning

Isblæsning

Skånsom og effektiv rengøringsmetode

Hos Recover tilbyder vi isblæsning til flere forskellige brancher og industrier – herunder også marineindustrien.

Isblæsning er både effektiv og skånsom, og har samtidig helt unikke rengøringsegenskaber. Ved isblæsning anvendes tøris, og når dette rammer overfladen og fjerner den uønskede belægning, omdannes isen herefter til luft. Overfladen efterlades ren og helt tør, og skal derfor ikke renses yderligere.

De skånsomme egenskaber gør isblæsning særlig ideel til rengøring af bl.a. elektrisk udstyr og motoriserede dele, hvor vand/fugt/støv efterfølgende er uønsket. Materialeresterne der er tilbage efter isblæsningen, kan efterfølgende støvsuges op. Metoden er således meget skånsom over for miljø, maskiner og mennesker.

Isblæsning bliver bl.a. anvendt til:

  • rengøring af udstødningskanaler i kabysser og køkkener
  • rengøring af skibets motordele
  • rengøring af skibets elektriske dele
  • overfladerengøring efter brandrelateret skader
  • fjernelse af rust.

Kvalitetssikring - certificeringer

Vi opfylder Dansk Industris krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det kan vi garantere, da vi er certificeret i både Servicenormen (DI), ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og Achilles JQS, hvilket også betyder, at vi løbende bliver kontrolleret i ovenstående krav.

Servicenormen

Servicenormen

ISO 45001

ISO 45001

ISO 9001

ISO 9001

Achilles JQS

Achilles JQS

Kontakt - blå

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

marineservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Sanering efter farligt affald

Sanering efter farligt affald

Med udgangspunkt i Stockholm-konventionen om persistente organiske miljøgifte sørger Recover for sikker og pålidelig sanering efter farligt affald....

Sanering efter farligt affald
Specialiseret rengøring

Specialiseret rengøring

Recover har en værdifuld viden inden for en meget varieret og bed vifte af specialiseret rengøringsopgaver både on- og offshore, hvilket bl.a. skyldes vores....

Specialiseret rengøring