EPSCO

EPSCO

Miljøvenlig, tidsbesparende og effektiv

Et partnerskab mellem EPSCO UK og Recover Danmark giver os mulighed for at introducere EPSolve rengørings- og desinfektionsmetoden.

Denne innovative rengøringsmetode gør det muligt for os at rense og desinficere hele drikkevandssystemer ved hjælp af en ikke-klor-kemisk opløsning. Sammen med nye og innovative anvendelsesmetoder kan vi således rengøre og desinficere et skibs ferskvandssystem i en brøkdel af tiden sammenlignet med traditionelle rengøringsmetoder.

Miljøvenlig og omkostningseffektiv!

EPSolve er miljøvenlig grundet dets specielle sammensætning og reaktionsprincip. Kemikalierne tilsættes direkte i systemet, hvilket giver betydelige besparelser på vand og bortskaffelsesafgifter.

Sammenlignet med traditionelle skyllemetoder er den således hurtigere, enklere og har en overlegen rengøringseffekt.

Fordele ved EPSolve:

  • Tidsbesparende – Da EPSolve både renser og desinficere samtidigt, er rengøringen minimeret til én proces imod den traditionelle metode, hvor du skal rengøre først og derefter desinficere.
  • Grøn og besparende - Den kemiske reaktion der sker med EPSolve betyder, at du ender med et neutralt produkt, der kan udledes i enten kloak eller havne bassinet. Dvs. du ikke har et biprodukt, der skal køres på deponi.
  • Miljørigtigt - Da vi kører produktet direkte ind i rørsystemet via vores udstyr, skal der bruges en brøkdel af den mængde vand, man normalt ville bruge under en klorskylning.
  • Effektivt – Laboratorieprøver fortaget under den europæiske standard har bevist EPSolves er 100% effektivitet mod blandt andet Legionella, Listeria og Cryptosporidium.

Kvalitetssikring - certificeringer

Vi opfylder Dansk Industris krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det kan vi garantere, da vi er certificeret i både Servicenormen (DI), ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og Achilles JQS, hvilket også betyder, at vi løbende bliver kontrolleret i ovenstående krav.

Servicenormen

Servicenormen

ISO 45001

ISO 45001

ISO 9001

ISO 9001

Achilles JQS

Achilles JQS

Kontakt - blå

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

marineservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Waste management

Waste management

Farligt affald skal bortskaffes korrekt. Der er strenge love og bestemmelser i forbindelse med farligt affald, og forkert håndtering kan have katastrofale konsekvenser for miljøet....

Waste management
Vacuum units

Vacuum units

Med udvikling og teknologi på dagsordenen hos Recover optimerer vi konstant på de maskiner og metoder, der anvendes i branchen....

Vacuum units