Drone

Drone

Undersøgelse og inspektion

Med Recover’s drone kan vi foretage undersøgelser og inspektioner fra jorden, hvilket eliminerer behovet for tidskrævende og generende stilladser, løfteudstyr, dyre mobile lifte og helikoptere.

Dronerne giver detaljerede optagelser i HD (high definition), og sikrer således hurtig og ukompliceret inspektion af ellers svært tilgængelige områder, og som via link kan tilgås igen og igen, når det videre forløb skal vurderes fra kontorstolen.

Optagelserne er i 3D og med det intuitive og brugervenlige program der tilgås via linket, kan der arbejdes videre med optagelserne. Eksempelvis kan der laves hurtige opmålinger direkte på skærmen.

Vi udfører detaljerede site- og risikovurderinger for hvert job, og holder kunden opdateret og informeret under hele processen.

Droneinspektionens fordele er bl.a.:

  • omkostningseffektiv
  • sikker
  • hurtig
  • detaljeret
  • miljøvenlig.

Recover's dronepiloter er certificeret og forsikret i henhold til alle EU-standarder hvilket indebære, at vi er fortrolige med eks. ansøgningsprocesserne, når der skal flyves med drone i byområder og lignende, hvor der er særlige procedurer der skal overholdes, og godkendelser der skal indhentes forud for udførsel.

Ring 70 100 888 eller send os en mail på drone@recover.dk, så sørger vi for at du bliver kontaktet af den droneansvarlige i dit område.

Kvalitetssikring - certificeringer

Vi opfylder Dansk Industris krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det kan vi garantere, da vi er certificeret i både Servicenormen (DI), ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og Achilles JQS, hvilket også betyder, at vi løbende bliver kontrolleret i ovenstående krav.

Servicenormen

Servicenormen

ISO 45001

ISO 45001

ISO 9001

ISO 9001

Achilles JQS

Achilles JQS

Kontakt - blå

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

marineservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Isblæsning

Isblæsning

Hos Recover tilbyder vi isblæsning til flere forskellige brancher og industrier – herunder også marineindustrien....

Isblæsning
Overfladebehandling

Overfladebehandling

Har du et beskadiget skrog, rust eller trænger overfladen til behandling for vedligeholdelse....

Overfladebehandling