Achilles JQS

Achilles JQS

Din garanti for høj kvalitet

I tillæg til vores ISO 9001 ved vores offshore marineservice er Recover registreret og godkendt hos Achilles JQS som en certificeret leverandør af løsninger til det danske offshore marked.

Achilles JQS er en global udbyder af Supplier Management Services samt prækvalifikation og screening af leverandører, for bl.a. Offshore og marinebranchen, hvor der stilles særlige høje krav. Denne certificering er et kvalitetsstempel til Recover, og viser således, at vi lever op til de høje kvalitetsparametre og krav som vores samarbejdspartnere og kunder har. Dette udmønter sig i at vi:

  • agerer forsvarligt – kvalitet forud for kvantitet
  • reducerer risici – for både vores kunder og egne medarbejdere
  • sikre kvalitet og relevant dokumentation.

Se vores gældende Achilles JQS-certificering her.

Udover at være certificeret hos Achilles JQS, er vi også certificeret i både Servicenormen, ISO 45001 og ISO 9001. Det betyder, at vi opfylder branchens skrappeste krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører. Læs mere om alle vores certificeringer her.

Kvalitetssikring - certificeringer

Vi opfylder Dansk Industris krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det kan vi garantere, da vi er certificeret i både Servicenormen (DI), ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og Achilles JQS, hvilket også betyder, at vi løbende bliver kontrolleret i ovenstående krav.

Servicenormen

Servicenormen

ISO 45001

ISO 45001

ISO 9001

ISO 9001

Achilles JQS

Achilles JQS

Kontakt - blå

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

marineservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Sikkerhed

Sikkerhed

Marinebranchen er et uforudsigeligt og ofte farligt arbejdsmiljø. Med så mange underleverandører og nye ansigter i dagligdagen....

Sikkerhed
EPSCO

EPSCO

Et partnerskab mellem EPSCO UK og Recover Danmark giver os mulighed for at introducere EPSolve rengørings- og desinfektionsmetoden....

EPSCO