EPSCO

EPSCO

Miljøvenlig, tidsbesparende og effektiv

Et partnerskab mellem EPSCO UK og Recover Nordic Danmark giver os mulighed for at introducere EPSolve rengørings- og desinfektionsmetoden.

Denne innovative rengøringsmetode gør det muligt for os at rense og desinficere hele drikkevandssystemer ved hjælp af en ikke-klor-kemisk opløsning. Sammen med nye og innovative anvendelsesmetoder kan vi således rengøre og desinficere et skibs ferskvandssystem i en brøkdel af tiden sammenlignet med traditionelle rengøringsmetoder.

Miljøvenlig og omkostningseffektiv!

EPSolve er miljøvenlig grundet dets specielle sammensætning og reaktionsprincip. Kemikalierne tilsættes direkte i systemet, hvilket giver betydelige besparelser på vand og bortskaffelsesafgifter.

Sammenlignet med traditionelle skyllemetoder er den således hurtigere, enklere og har en overlegen rengøringseffekt.

Fordele ved EPSolve:

  • Tidsbesparende – Da EPSolve både renser og desinficere samtidigt, er rengøringen minimeret til én proces imod den traditionelle metode, hvor du skal rengøre først og derefter desinficere.
  • Grøn og besparende - Den kemiske reaktion der sker med EPSolve betyder, at du ender med et neutralt produkt, der kan udledes i enten kloak eller havne bassinet. Dvs. du ikke har et biprodukt, der skal køres på deponi.
  • Miljørigtigt - Da vi kører produktet direkte ind i rørsystemet via vores udstyr, skal der bruges en brøkdel af den mængde vand, man normalt ville bruge under en klorskylning.
  • Effektivt – Laboratorieprøver fortaget under den europæiske standard har bevist EPSolves er 100% effektivitet mod blandt andet Legionella, Listeria og Cryptosporidium.

Kvalitetssikring - certificeringer

Vi opfylder Dansk Industris krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det kan vi garantere, da vi er certificeret i både Servicenormen (DI), ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og Achilles JQS, hvilket også betyder, at vi løbende bliver kontrolleret i ovenstående krav.

Servicenormen

Servicenormen

ISO 45001

ISO 45001

ISO 9001

ISO 9001

Achilles JQS

Achilles JQS

Kontakt - blå

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover Nordic afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

marineservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888