Støj og akustik

Føler du, at du går rundt i larm og støj dagen lang? Måske går du endda nogle gange hjem med hovedpine efter en dag på kontoret?

Hvis du arbejder i et miljø med støj, kan det gøre det svært at arbejde koncentreret og tilmed give både stress og hovedpine. Er larmen meget kraftig, vil det i værste fald kunne forringe hørelsen eller give tinnitus.

Recover tilbyder løsninger der kan forbedre jeres arbejdsmiljø.

Recover hjælper med at nedbringe støj og larm i hverdagen

Recover hjælper med at nedbringe støj og larm i hverdagen

Dårlig akustik forværrer problemerne

Hvis akustikken i rummet er dårlig, vil problemerne med støj forværres.

Det er derfor vigtigt, at akustikken designes efter rummet således, at den passer til det ønskede lydmiljø. Der kan nemlig være stor forskel på, hvilket lydmiljø man ønsker – i et mødelokale vil man gerne kunne høre hvad der bliver sagt i den anden ende af lokalet, og helt andre ønsker vil man have i et stort fælleskontor.

Hos Recover kan vi vurdere de akustiske forhold og give forslag til forbedringer.

Vores kompetence:

Vores kompetence:

Målinger, vurdering og forbedringer

Hos Recover har vi kompetente og erfarne medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med dine akustik- og støjproblematikker. Vi udfører bl.a.:

  • Målinger af lyd- og støjniveauer
  • Vurdering af akustiske forhold
  • Forslag til forbedringer – både i forhold til akustik og støj

Kontakt - grøn

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

indeklimaservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Lysforhold

Lysforhold

Lys kan have stor indvirkning på indeklima – faktisk kan den forkerte belysning give både øjenirritation, træthed og hovedpine....

Lysforhold
Partikler

Partikler

Dårligt indeklima og luft kan bl.a. skyldes støv og partikler, som ofte også kan være sundhedsskadelige. Partikler kan komme fra mange forskellige kilder, f.eks....

Partikler