Skimmel

Fugt- og skimmelsvamp kan være ødelæggende for bygninger og sundhedsskadelig for mennesker. Skimmelsvamp kan bl.a. opstå ved almindelig brug af bolig og herudover vandskader, opstigende samt indtrængende grundfugt, kondens og lignende. Skimmelsvamp kan ikke altid ses, og er svær at både omfangs-, årsags- og artsbestemme, og kræver derfor også en særlig ekspertise.

Recover tilbyder sanering af skimmelvækst efter de anerkendte metoder. Vi foretager desuden blotlægning, nedrivning og afdækning for at sikre, at skimmelsvampesporer ikke spredes til omgivelserne.

Mere end 35 års erfaring med skimmelsanering

Mere end 35 års erfaring med skimmelsanering

Vurdering af evt. skimmelsvamp

Vurdering af årsag, omfang og metode bør som udgangspunkt foretages af et uvildigt rådgivningsfirma. Derfor anbefaler vi, at rådgiveren der foretager omfangsbestemmelsen af skimmelvæksten på den konkrete sag, også udpeger den bedste løsningsmetode for Recover inden renovering påbegyndes. Herudover skal rådgiver også foretage den afsluttende kvalitetssikring af vores arbejde, ligesom vi også altid selv sikre kvaliteten med egne prøver.

Vores kompetence:

Vores kompetence:

Recover udfører skimmelsanering fra A-Z

Hos Recover har vi mange års erfaring inden for skimmelsanering. Derfor har vi kompetencerne til at løse opgaven fra A til Z – lige fra de første prøver til sanering og afslutningsprøver. Hertil står vi altid klar med vejledning i forhold til at undgå fremtidige problemer.

Det betyder, at vi bl.a. udfører:

  • Overfladeprøver for skimmelsvamp
  • Luftprøver for skimmelsvamp
  • Kemisk afrensning af skimmelsvamp
  • Tørdampsafrensning af skimmelsvamp
  • Undersøgelse af beboeradfærd
  • Blotlægning, nedrivning og afdækning

Kontakt - grøn

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

indeklimaservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888

Læs også om

Faste installationer

Faste installationer

Vil du også undgå dyre og omfattende konstruktionsændringer? Med vores faste installationer tilbyder Recover permanent afhjælpning, ved at installere faste installationer der ventilerer, affugter eller lign....

Faste installationer
Radon

Radon

Radon kan ikke ses, lugtes eller smages. For høj koncentration af radon i f.eks. boliger kan dog indebære en sundhedsrisiko for mennesker. I Danmark anslås det, at radon i boliger er en medvirkende årsag til omkring 9 % af alle nye lungekræfttilfælde....

Radon

VI SAMARBEJDER MED DIT FORSIKRINGSSELSKAB

Recover har samarbejde med både små og store forsikringsselskaber. Nedenfor kan du se de selskaber som vi har aftaler med. Finder du ikke dit selskab på nedenstående liste, betyder det ikke at vi ikke samarbejder med dette, blot at vi ikke har en formel aftale med disse.