INDEKLIMASERVICE

Hos Recover Nordic sikrer vi, at vores kunder - såsom boligselskaber, offentlige institutioner og private virksomheder - har det helt rigtige indeklima.

Undersøgelser viser, at det kan have store fordele med et godt indeklima, heraf kan bl.a. nævnes:

  • Øget produktivitet med 10-20 %
  • Færre klager fra medarbejdere
  • Bedre fastholdelse
  • Generelt bedre miljø.

Kilde: Arbejdsmiljø i Danmark, amid.dk

Derudover viser LO-rapporten Arbejdsmiljø set med virksomhedsøkonomiske briller, at investering i indeklima ofte er tjent ind på under et år.

Så kontakt Recover Nordic allerede i dag for en uforpligtende snak om vores ydelser og priser, eller læs mere i vores indeklimabrochure.

DØGNVAGT +45 70 100 888
INDEKLIMASERVICE

INDEKLIMASERVICE

Kompetencer, viden og den rette erfaring

Recover Nordic – specialist med mange års erfaring

Grundet vores mangeårige erfaring inden for industri- og skadeservice, er vi eksperter når det kommer til udbedring af indeklimaproblematikker.

Vi foretager således undersøgelser af indeklimaet og udfærdiger en rapport baseret på målinger og undersøgelser, hvorefter der kan klassificeres i henhold til DSF 3033.

Med både analyse og udbedring af indeklimaet tager Recover Nordic således hånd om indeklimaet fra A-Z.

Gode samarbejdspartnere:

Er det nødvendigt at inddrage en bygningsrådgiver, har vi et tæt samarbejde med de mest anerkendte bygningsrådgivere i Danmark.

Dette sikrer, at vi kan hjælpe med alle former for problemer. Store såvel som små. Vi har ligeledes et stort netværk af entreprenører der kan udbedre konstruktionsproblemer, forbedre ventilationsanlæg mv.

Kontakt - grøn

Kontakt

Med 16 afdelinger i Danmark, er der altid en Recover Nordic afdeling tæt på dig. Ring på +45 70 100 888, hvis du har en skade eller anden opgave der skal løses. Du kan også altid skrive til nedenstående mail.

indeklimaservice@recover.dk | DØGNVAGT +45 70 100 888